HTML

Ilyen ez a c'est le vie. Foglyot nem ejtünk.

Hétköznapi morzsák. Verebeknek.

Hétköznapi morfondír. Napló helyett

Friss topikok

  • Reactor: A lámpavas igenis fontos alkotóelem! Egy szép napon majd azokon fog himbálózni az összes politikus... (2022.01.04. 17:31) Off
  • Reactor: Nem kéne ilyeneket olvasnod, mint a Zsindex vagy 444. Ezektől a filoszemita alja hazugsággyáraktól... (2022.01.04. 17:26) Morfondír

Linkblog

"Rázzuk a tabulát"/3

2010.09.01. 17:00 | suendoc | Szólj hozzá!

 

Családlátogatás:
Az egész úgy indult, hogy az augusztus 20-a utáni hetet kiveszem szabinak és Marcival, a barátnőjével, és a Kutyás Lánnyal elmegyünk evezni a Felső-Tiszára. Ehhez képest nem engedtek el szabira azon a héten (Míg nem szóltam, addig mindenki azt mondta, nyugodtan lehet ebben a két hétben). OMG!
Ezért hát kivettem a 20- előtti hetet, A hét eleje semmi izgalmasat nem tartogatott – vagy már csak nem emlékszem rá-, míg a hét közepén a Kutyás Lánnyal elmentünk bringázni. Na, ez a bringázás Gödtől Verőcéig tartott, ami oda-vissza barátok közt is van 50 km. Mit mondjak, úgy éreztem magam a végére, mintha egy szakasz néger randalírozott volna a seggemen…. Azért persze jó volt, szép volt a táj, jó az idő, szóval szavam nem lehet. Ha meg ennyire papírkutya vagyok, akkor maradjak magamnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://suendoc.blog.hu/api/trackback/id/tr82264775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása