HTML

Ilyen ez a c'est le vie. Foglyot nem ejtünk.

Hétköznapi morzsák. Verebeknek.

Hétköznapi morfondír. Napló helyett

Friss topikok

  • Reactor: A lámpavas igenis fontos alkotóelem! Egy szép napon majd azokon fog himbálózni az összes politikus... (2022.01.04. 17:31) Off
  • Reactor: Nem kéne ilyeneket olvasnod, mint a Zsindex vagy 444. Ezektől a filoszemita alja hazugsággyáraktól... (2022.01.04. 17:26) Morfondír

Linkblog

Morfondír

2011.05.18. 16:30 | suendoc | 1 komment

Salom!

Fejlemények röviden:

Kocsi jó, légterelőt találtam, oszt jól másikat küldtek ki. Mehetek vissza még egyszer. Egyszer csak krúzolhatok már középfülgyulladás nélkül, addig viszont vélhetően még jó néhányszor elmanőverezem magam a fasz rossz oldalára.

Motor: még mindig nincs kész, isten majmai lassan őrülnek. Szerintem ez a szezon is lemegy négy keréken. Vagy lehet hogy annyi nincs is ki nekem?

Lelkiállapot: hagyjuk. Enyhén (értsd: nem enyhén) depi vagyok, dúl a tavasz, rügyeznek a kotonok, én meg a meló-konditerem-oroszóra bermuda-háromszögben  vagyok elveszve. Ja nem, csak balfasz vagyok. Mindenesetre mostanában több dr. house-t látok mint nőt.

Mindegy, lapozzunk, ami nincs, azzal nem érdemes foglalkozni. (Érdemes lenne pedig, de mire kellő hangulatba kerülök, addigra nincs kedvem írni)

Ellenben annyira szar most itt ülni a a melóban, hogy inkább tartok egy kis sajtószemlét, egy kis kommentárral:

 

INDEX:

Alig van korruptabb a magyaroknál…

Na ne…. Azon a helyen, ahol  jogrend évszázadok óta olyan magas fokon áll, hogy a botegyszerűségű rutinfeladatokon kívül soha semmit nem lehetett kenőpénz nélkül elintézni, ott korruptak lennének az emberek?! Tudomásul kellene venni, hogy Nyugat és Balkán találkozásánál vagyunk – és sikerült integrálnunk mindkét terület rossz tulajdonságait.

 

HÉV-javító szett: kenderkötél vaskampóval

 

Mert a leuoplaszt eukomfortabb, mi?

 

A Top10-ből öt helyet vitt el a Való Világ 4

Az elmúlt egy hónap legnézettebb műsora volt, a TV2 A nagy duettel és a Tényekkel szerepel a listán.

Nem néztem. Isten bizony. Egyszer-egyszer csapott meg a látvány mikor léptettem a tv-n, de mintha Mordor fekete szele dermesztette volna meg az intellektusomat. Speciel, ha a népesség nagy részének ez a színvonal, inkább nem kéne itt megmenteni senkit…

Végre vége, de ez az egészalakosz fasz itt maradt nekünk…

 

Gyertyával világítanak a rendőrök

Kikapcsolták az áramot a vajszlói körzeti megbízottnál, a fegyvereket is el kellett vinni

Ehhez indulat nélkül, jó ízléssel nem nagyon lehet írni semmit. Olyan emberektől várjuk el a rend, béke fenntartását, akiknek ehhez jóformán semmi eszközük nincs. Miért is? Nézzük mi hiányzik:

Szellemi tőke: az elmúlt időszakban a tiszti állomány számára belépési követelményként  már nemcsak hogy diploma, de rendőrtiszti, államigazgatási vagy jogi diploma kellett. Ez dicséretes. Hogy az állomány többi részének mi volt a követelmény nem tudom. Csak sejtem. Az érzékenységet kímélendő csak halkan jegyzem meg, hogy elég kevés nálunk a Derrick és a TJ Hooker…

Tárgyi feltételek: Elég hosszú és rögös úton jutottunk el odáig, hogy például a járműpark nem a KGST időket idézi. Ezzel nem azt akarom mondani hogy alkalmas a bűnüldözés céljaira, de legalább nem tör ki vinnyogó röhögésben mindenki ha meglát egy rendőrautót. Persze, benzin nincs hozzá.  Kis városomban kérdeztem, rá, hogy miért alapjáraton döcögnek állandóan, mire í volt a válasz, hogy így még kibírja valamennyit a benzin.

Alulmotivált, részben képzetlen, csalódott állománnyal, elavult, ócska eszközökkel védetjük a rendet. Nem fog menni.

 

AIDS-esekkel élt Strauss-Kahn szobalánya

A nemi erőszakkal vádolt IMF-vezérigazgató áldozata HIV-fertőzötteknek fenntartott szálláson élt.

Én meg alkoholistákkal, tolvajokkal és kurvákkal. Ja, van egy buzi is. Ezt társasháznak hívják.

 

HÍRSZERZŐ:

Matolcsy megszólalt, mélypontra gyengült a forint…

Hol a hír? Szerintem ezt a faszit csak akkor engedik a mikrofon közelébe, ha be kell dönteni az árfolyamot. SP (Smidt Pál) is akkor kap tollat, ha alá kell írnia, logikus nem?

Olyan mintha egy bazi nagy stand up-nak gondolnák az egészet, ahol nem röhögtetni, hanem ríkatni kell.

 

Károly herceg meghökkentő kijelentést tett Erdélyben

"Nincs jobb exportterméke Romániának, mint Erdély" - jelentette ki a brit trónörökös.

Na, ha az angoloknak meg nincs jobb exportterméke mint Károly herceg, akkor kezdhetnek aggódni.

 

Brüsszel végleg betilthatja a nejlonzacskókat

Bukták a gazdaságos kotont.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suendoc.blog.hu/api/trackback/id/tr502914196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.01.04. 17:26:32

Nem kéne ilyeneket olvasnod, mint a Zsindex vagy 444. Ezektől a filoszemita alja hazugsággyáraktól még az "internet segglyukának" nevezett 4Chan is jobb.
süti beállítások módosítása